Dobro došli,
gost
|
|
Tema: provera vlasnika krave
Odg: provera vlasnika krave 22 jan 2013 20:27 #3721
|
labovet 81 ako moze da proverite podatke za kravu koja je poreklom iz banatskog karadjordjeva i kako mogu da proverim da li je krava umaticena jer se radi o ekstra kvalitetnom grlu.
|
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.
|
Odg: provera vlasnika krave 22 jan 2013 20:38 #3722
|
Medzid wrote:
labovet 81 ako moze da proverite podatke za kravu koja je poreklom iz banatskog karadjordjeva i kako mogu da proverim da li je krava umaticena jer se radi o ekstra kvalitetnom grlu. Moraš mi dati broj ušne markice, a da li je umatičena to mora vlasnik da ti pokaže papir. |
|
Odg: provera vlasnika krave 23 jan 2013 10:52 #3740
|
Izvini drug, ja sam mislio da sam napisao broj dakle broj ušne marke cs 7163216416 ne znam dali je ispred broja cs ili rs jer nisam u stali nego pisem sa dokumenta /radne liste od veterinarske stanice/ a nisu mi napisali ispred ono sc ili rs. nadam se da ćeš se snaći. pooz i hvala.
|
|
Odg: provera vlasnika krave 26 jan 2013 18:29 #3814
|
LABOVET81 MOŽEŠ DA MI PROVERIŠ VLASNIKA KRAVE KOJU SA U OKTOBRU KUPIO DAKLE BROJ UŠNE MARKE JE
RS 7163216416 IDENTIFIKACIONI BROJ MAJKE JE CS7180174201 DAKLE U PRVOJ PORUCI SAM TI ISPUSTIO NAPISATI BR UŠNE MARKE. POOZ. |
|
Odg: provera vlasnika krave 26 jan 2013 20:19 #3815
|
Ova krava nije registrovana u bazi podataka ili je neispravan br ušne markice.
NAjbolje da proveris sa tvojom veterinarskom stanicom o čemu se radi, kakva je mućka u pitanju. Jel si dobio zdravstveno uverenje kad si kupio kravu? Kada kupujes goveda uvekj kupi sa ydravstvenim uverenjem overenim od strane vet stanice i veterinara. |
|
|