Dobro došli,
gost
|
Tema: VISOKA VETERINARSKA SKOLA SABAC
Odg: VISOKA VETERINARSKA SKOLA SABAC 24 mar 2011 13:28 #824
|
Nadam se da ce ovi iz uprave do tad biti obavesteni o promenama u obrazovnom sistemu i da ce izbaciti ovo tehnicar iz zvanja
|
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.
|
Odg: VISOKA VETERINARSKA SKOLA SABAC 25 mar 2011 11:48 #828
|
streptomicin wrote:
Znaci, nakon promena u obrazovnom sistemu, zakon ne prepoznaje strukovne veterinarske tehnicare, a ovi i dalje izdaju diplome sa zvanjem- strukovni veterinarski tehnicar, jer su neobavjesteni, kakvi pajseri . Luda kuca Драги колега, када би мало боље прочитали шта је написано у оном одговору који се тиче звања струковни ветеринарски техничар, видели би да се не ради о томе да школа треба да промени звање,већ установа у којој је девојка конкурисала за посао би требало да примени нову систематизацију радних места и уврсти у њу нова звања. Поздрав! |
|
Odg: VISOKA VETERINARSKA SKOLA SABAC 25 mar 2011 18:08 #829
|
Mislim da ni jedna veterinarska stanica, a verovatno ni veće firme neće menjati sistematizaciju radnih mesta da bi tamo neki strukovni veterinarski tehničar mogao da se zaposli. Uostalom u zadnjih par godina postoji tendencija opadanja potrebe za veterinarskim tehničarima tako da ni za njih neće biti posla.
|
|
Odg: VISOKA VETERINARSKA SKOLA SABAC 25 mar 2011 21:03 #830
|
he, he, izgleda da ste u pravu
|
|
Odg: VISOKA VETERINARSKA SKOLA SABAC 25 mar 2011 21:09 #831
|
Zna li neko na koji nacin se obrazuju veterinarski tehnicari u Evropskoj Uniji? Da li bi nam tamo priznali ovu skolu? Da idemo kod njih kad nas ovde ne trebaju. Medicinski tehnicari sa visokom skolom relativno lako mogu otici.
|
|
Odg: VISOKA VETERINARSKA SKOLA SABAC 26 mar 2011 23:01 #836
|
I ja mislim da tehnicare skoro da niko ne zaposljava. Razlog je relativno prost. Zasto zaposliti tehnicara, kada mozete doktora za iste te pare??? A da pri tome doktor radi bukvalno sve. I posao tehnicara i posao doktora, fizikalca...
|
veterina.info ***prvi i najveci***
|