Dobro došli,
gost
|
Tema: Najčešća pitanja na državnom
Odg: Najčešća pitanja na državnom 12 jun 2012 11:28 #2319
|
|
veterina.info ***prvi i najveci***
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.
|
Odg: Najčešća pitanja na državnom 25 sep 2012 11:08 #2788
|
Drzavni uspesno iza mene, pa reko zarad kolektiva , i buduce narastaje, da napisem sta su mene pitali...
Part of the message is hidden for the guests. Please log in or register to see it. SVe u svemu- ispitivaci su ok, malo su opasnije ove iz Zoohigijene i Ustava, dosta ih je izrokalo bas iz ta dva predmeta, ali ako kazes osnovne stvari, za 2 min te posalju napolje u fazonu " ajd, sve u redu, izlaz' napolje ....." Najblaze su ove iz Kancelarijskog, Radnih odnosa i Higijene namirnica. Kod ovih iz Drzavne urave i Upravnog postupka, moras znati, mada ako se spetljas, pomognu ti , ako vide da si ucio . Mada i one su njih par vratile... A ovaj iz Zdravstv zastite, je neki "saljivdzija", nemas pojma da li si polozio, samo te nesto prekida i dobacuje neke posalice, ali nije nikog srusio. Isto kazes par reci, i vozi napolje.... Eto sve u svemu, nadam se da ce ovo nekome biti od pomoci, mada nama odavno vec nema pomoci ![]() ![]() |
DunaVet
Poslednja izmena: 08 maj 2014 12:53 od ševo.
Zahvalnici: Merima
|
Odg: Najčešća pitanja na državnom 25 sep 2012 13:25 #2791
|
Nema...
![]() |
veterina.info ***prvi i najveci***
|
Odg: Najčešća pitanja na državnom 26 sep 2012 14:35 #2794
|
Ovaj forum mi je bio od velike pomoći prilikom spremanja državnog, tako da želim i ja da dam svoj mali doprinos, s obzirom da sam juče položila i da pišem o onome šta je sad aktuelno od pitanja
![]() Part of the message is hidden for the guests. Please log in or register to see it. Ovde nemam šta da dodam, sve je već nabrojano. P.S. SREĆNO SVIMA |
Poslednja izmena: 02 jul 2013 13:42 od ševo.
Zahvalnici: Merima
|
Odg: Najčešća pitanja na državnom 26 sep 2012 18:30 #2795
|
Dunja, kako nije nikog oborio iz zdravstvene zastite? Ja sam cula da je prozvala bar njih 3-4 da su to pali... mada, da ne plasimo ljude bespotrebno-svako ko je nesto pricao je prosao. Knjige u sake desetak dana intenzivno i jedna muka manje u zivotu. Mada, kao sto kazes, nema neke velike vajde od toga sto smo sad licencirani
![]() |
|
Odg: Najčešća pitanja na državnom 26 sep 2012 19:03 #2796
|
Ja sam zapamtila da ih je dosta izrokalo iz zoohigijene, a za zdravstvenu zastitu se stvarno ne secam....moguce da je bio neko...
ali s obzirom koliko mi je do tada vec bilo dosta svega, cudi me da se secam kako sam dosla kuci ![]() U svakom slucaju, cestitam koleginice na uspehu! ![]() |
DunaVet
|