Dobro došli,
gost
|
Tema: Oglasi za posao
Odg: Oglasi za posao 14 sep 2012 10:53 #2740
|
Ja sam konkurisao ali mi jos nisu trazili da uplatim nesto. Poslacu im prijavu na engleskom pa cu sacekati i videti. Ni meni nepada napamet da bilo sta uplacujem jer kao prvo nemam tolike pare a i kao drugo hocu da se uverim da nije prevara. Ako budu trazili bilo kakvu uplatu odustajem...
|
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.
|
Odg: Oglasi za posao 25 sep 2012 20:14 #2792
|
Ja ne znam koliko si ti ovo dobro procitao, al pise da se placa posrednickoj kancelariji, ili agentu...na tome zaradjuju ovakve kompanije...ne kazem da je laz i prevara, mnogi su tako otisli, ali kad odes preko tako neke agencije, imaj u vidu da apsolutno nista nema za dzabe...
|
|
Odg: Oglasi za posao 26 sep 2012 10:03 #2793
|
znam da nista preko agencije nije dzabe,zato i hocu da se uverim.
|
|
Odg: Oglasi za posao 04 okt 2012 16:39 #2817
|
u usa se je pojavio isto ovakav oglas na americkim sajtovima ...tako da... pouzdano mi je javljeno mi iz kanade... ali opet treba ispitati, ...
|
|
Odg: Oglasi za posao 01 nov 2012 21:14 #3020
|
Budite obazrivi sa ovakvim oglasima! Cesto se radi o preverantskim agencijama.
U Kanadi je pravilo da ne mozete (lako) naci bilo kakav posao bez necije preporuke (to nije isto sto i "veza" u Srbiji), i uopste bez kanadskog radnog iskustva i/ili njihove diplome. Jedino je eventulano moguce naci posao po farmama u nekim medodjijama, gde njihovi ljudi ne zele da rade i gde su, naravno, najmanje plate. Ali treba da budete svesni da cete na tim farmama raditi SVE: od poslova fizikalca, do eventualnog davanja injekcija! |
|
Odg: Oglasi za posao 01 nov 2012 22:25 #3027
|
Veterinarsko zanimanje spada u grupu zakonki regulisanih profesija i ne vidim kako se moze dobiti posao u toj struci ako kandidat nije prosao proces izjednacavanja diplome. Znaci vasa diploma mora biti piznata i prepoznata od strane drzave da bi ste uopste mogli da konkurisete za posao. Problem je sto se kod nas zvanje veterinarskog i medicinskog tehnicara dobija zavrsetkom srednje skole, a u inostranstvu to zvanje se dobija nakon zavrsene visoke trogodisnje ili cetvorogodisnje skole, pa je uporedjivanje i izjednacavanje diploma srednje i visoke skole nemoguce. Koliko sam ja upucen najvise sto moze da se dobije sa nasom srednjom skolom je pozicija "bolnicara", a to je u sustini taj fizicki radnik koji radi sve i svasta. POZDRAV!!!
|
|