Dobro došli,
gost
|
Tema: Strah od pucnjave i petardi kod pasa
Strah od pucnjave i petardi kod pasa 10 dec 2015 18:13 #6023
|
Trebam pomoc moj pas se plasi pucnjave i petardi u toj meri da mu je veterinar prosle hodine davao bensedin...Malo je falilo da mu srce prepukne...Tresao se kao prut,odbijao hranu i vodu,srce mu je lupalo kao ludo,dahtao je i pena od pljuvacke mu je krenula iz usta...Da li ima neki lek a da nije bensedin koji mogu da mu dam kada krene sezona ludila?
|
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.
|
Strah od pucnjave i petardi kod pasa 10 dec 2015 20:42 #6024
|
Postoji hrana koja se preporucuje u tom periodu
Od 15 meseci starosti. Kompletna hrana za odrasle pse. Indikacije Pomaže psima (ispod 15kg težine) da lakše podnose stres Pomaže u borbi sa probavnim i kožnim problememima povezanih sa stresom Pomoć tokom bihejvioralne terapije koja se primenjuje zbog anksioznosti Kontraindikacije Hronična insuficijencija bubrega metabolička acidoza Srčana bolest Hipertenzija Pankreatitis Hiperlipidemija Recommendations Pratite uputstva svog veterinara u pogledu ishrane. PSIHIČKA I EMOTIVNA STABILNOST Alfa-S1 kazein tripsik hidrolizat i odgovarajuća količina triptofana (aminokiselina) pomažu u održavanju psihičke ravnoteže. KOŽNA BARIJERA Patentirani kompleks koji podržava odbrambenu ulogu kože. DIGESTIVNA TOLERANCIJA Sastojci koji jačaju ravnotežu crevne flore i tranzit hrane. KONTROLA ZUBNIH NASLAGA Sastojci koji vezuju kalcijum iz pljuvačke i time smanjuju stvaranje zubnih naslaga. Suva hrana Veličina pakovanja: 2.0 kg, 4.0 kg |
Poslednja izmena: 10 dec 2015 20:48 od ševo.
|
Strah od pucnjave i petardi kod pasa 11 dec 2015 13:23 #6025
|
Vidim da pise da pomaze psima do 15kg a ovaj moj ima 38kg...
|
|
Strah od pucnjave i petardi kod pasa 11 dec 2015 17:45 #6026
|
Calm nije namenjen većim psima od 15kg.
|
|
Strah od pucnjave i petardi kod pasa 11 dec 2015 20:21 #6028
|
Znam zato sam i napisala koliko ima on kg i postoji li jos nesto?
|
|