Dobro došli,
gost
|
Tema: Registar na gazdinstvu GOVEDA
Registar na gazdinstvu GOVEDA 09 okt 2011 06:05 #1443
|
|
Poslednja izmena: 26 jan 2013 12:38 od labovet81.
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.
|
Odg: Registar na gazdinstvu 08 dec 2012 22:43 #3294
|
Posle godinu dana od podele tih registara koji su deljeni prilikom sprovodjenja PM, u 90% domaćinstava niko nema pojma gde su im te sveske, dobar deo ljudi se i neseća da su uopšte deljene.
|
|
Odg: Registar na gazdinstvu 08 dec 2012 23:43 #3296
|
[url=][/url][url=][/url][url=][/url]
|
veterina.info ***prvi i najveci***
|
Odg: Registar na gazdinstvu 23 jan 2013 11:14 #3743
|
ja moju svesku registar uredno vodim obzorom da sam zaposlen u administraciji volim da mi je i to uredno.
|
|
Odg: Registar na gazdinstvu 23 jan 2013 13:41 #3744
|
ja ne znam kako je kod vas, kod mene u Makedoniji vlaanik je obavezan da vodi te knjige .Ima obavezna kontrola od strane vet.inspektora , pisu zapisnike za odredjene nepravilnosti u vezi urednog vodjenja knjige.Ove godine trebalo bi prvi put da se uvede obelezavanje svinja ( u Srbiji je to odavno), isto postojace takva knjiga.Znaci vlasnici su prihvatili tu obavezu i vode knjige.Posebno sada kad cekamo , a vec je izasao zakon o maticnom veterinaru,da svaki dan izadje javni poziv za vrsenje aktivnosti u vezi zdravstvene zastite stoke od drzavnog interesa, i sve ambulante ,klinike.bolnice mogu da konkurisu, dobice odredjeni broj gazdinstva , i najbitnije je da vlasnik moze sam da izabere maticnog veterinara iako mu nije dodeljen u startu!
|
|
Odg: Registar na gazdinstvu 26 jan 2013 10:10 #3805
|
U Srbiji inspekcija ne izlazi iz kancelarije u mom kraju vec 2 godine, a ako izadje ona juri veterinare bas ih briga za vlasnike zivotinja, tako da vodjenje registra zavisi od dobre volje gradjana.
|
|