Dobro došli,
gost
|
|
Tema: Nadriveterinarstvo
Odg: Nadriveterinarstvo 24 feb 2012 06:30 #1774
|
OO Kori pa to sto Vi sada pisete nije tema moje postavke> Ali ako ste vec prozvali struku odgovoricu vam. Da istina je da svi glumite veterinare i hvalite se time sto sami dajete gvozdje prasadima,selen jagnjadima,adhelmintike svim kategorijama i to mi nije strasno. Verujte nisam gulio 5 godina fakulteta da bi samo to radio ali lepota mog poziva je u osecaju da pomognete nemocnoj zivotinji. Onda kada joj nije dobro i onda hitno zovete veterinara,onda kada ne moze da se porodi pa cak ni prirodno pa se pribegava Carskom rezu...o tome ne govorite i to mi je jasno. Nemojte misliti da mi ne nailazimo na aljkavosti vase struke.
Ali ne zelim da bezim sa kursa. Moje pitanje i dalje stoji..a evo ja cu reci da sam se juce konsultovao sa jednim jako dobrim advokatom koji je predlozio par stavki tako da ja cekam sta ce Komora da odradi a ako ne uradi nista silno ce se crveneti kada se bude pozvala na sud. Hvala svima na komentarima ali Vas molim dase drzite teme. Pozdrav svima |
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.
|
Odg: Nadriveterinarstvo 03 mar 2012 23:37 #1824
|
Vuk Bojovic je opstepoznat kao covek koji najiskrenije mrzi veterinare. On to i ne krije.
Za krivicnu prijavu je naravno zreo poodavno, iz razloga poznatih. Zivotinje mu lece humani doktori!!! Da je situacija obrnuta, tj, da mi lecimo ljude, odavno bi nas pohapsili i bacili u tamnicu na zilion godina. Sramota! Inace, i medju doktorima ima duduka koji poznaju medicinu manje i od moje babe, pa nikom nista. Rade, zaradjuju, po neko umre, neki pacijent im i prezivi... ali bas lepo i bezbrizno zive i niko ih ne dira, cak i ne proziva nizasta... |
veterina.info ***prvi i najveci***
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.
|
|