Dobro došli,
gost
|
Tema: RAD U INOSTRANSTVU...ponude za veterinare
Odg: RAD U INOSTRANSTVU...ponude za veterinare 17 nov 2012 15:02 #3174
|
zoxvet wrote:
Ovde mlad veterinar radi za platu koju ima svaki iole priučen majstor pa ozbiljno razmišljam o odlasku preko. Silno gresis, kolega...Ovde svaki priucen majstor ima platu X 2 u odnosu na nas. Minimum. |
veterina.info ***prvi i najveci***
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.
|
Odg: RAD U INOSTRANSTVU...ponude za veterinare 21 nov 2012 14:52 #3177
|
* *064/131-6458* Oglas koji se stalno provlaci po oglasnicima je za rad na Novom Zelandu, traze veterinare i tehnicare. Zna li netko od kolega ista o tome?
|
Poslednja izmena: 21 nov 2012 14:54 od vetmen1.
|
Odg: RAD U INOSTRANSTVU...ponude za veterinare 22 nov 2012 19:10 #3184
|
Žalosno je to što živimo u takvoj zemlji ali ipak mislim da smo mi veterinari najkrivlji za to
Hardvet wrote: zoxvet wrote:
Ovde mlad veterinar radi za platu koju ima svaki iole priučen majstor pa ozbiljno razmišljam o odlasku preko. Silno gresis, kolega...Ovde svaki priucen majstor ima platu X 2 u odnosu na nas. Minimum. |
|
Odg: RAD U INOSTRANSTVU...ponude za veterinare 24 nov 2012 16:46 #3191
|
Evo još jedan oglas za posao u inonstranstvu, ovoga puta mislim da je proveren jer je postavljen na sajtu VKS
Saudijska Arabija |
|
RAD U INOSTRANSTVU...ponude za veterinare 14 avg 2013 12:17 #4577
|
Kolege,da li je neko pokusao da nostrifikuje diplomu u Skotskoj? Hvala
|
|
RAD U INOSTRANSTVU...ponude za veterinare 15 avg 2013 20:54 #4581
|
Pozdrav svima. Diplomirao sam u junu i nakon brojnih neuspjesnih pokusaja da nadjem mjesto da odstaziram, odlucio sam da bjezim preko. Na to sam se odlucio nakon silnih ponizenja koje sam prezivio i dozivio od ljudi koji su mi kolege. Interesuje me kako nostrifikovati diplomu u Ljubljani. Ako neko ima kakva iskustva i zeli da pomogne, bio bih mu veoma zahvalan.
|
|